Lukkien op zijn hoede voor Heracles: "Gewoon goed elftal"

17 januari 2020, 21:31

FC Emmen-trainer Dick Lukkien is op zijn hoede voor Heracles Almelo. Hoewel de Drentenaren in eigen huis over een uitstekende reeks beschikken dit seizoen, verwacht de coach allesbehalve een makkelijke wedstrijd. "Het verwachtingspatroon is enorm hoog, merk ik om me heen. Ik heb namelijk niemand gesproken die twijfelt aan een driepunter tegen Heracles."

Dat vertelt hij tegenover RTV Drenthe. "Maar Heracles heeft gewoon een goed elftal, daar krijgen we onze handen vol aan", verzekerde hij. "Uiteraard hopen we, met de steun van het fantastische publiek de punten hier te houden." Vermoedelijk doet FC Emmen dat met Luciano Slagveer, die een goede indruk maakt en de plek van Nikolai Laursen kan innemen.

"Die optie is zeker een mogelijkheid. Luciano is goed bezig. Dat vond ik eigenlijk al in de weken vlak voor de winterstop. Daarvoor was ik minder te spreken over hem, maar hij heeft de handschoen duidelijk opgepakt", aldus Lukkien. "Hij is iemand die aanvallend veel kwaliteiten heeft, maar ook goed in de discipline kan spelen en dat zal tegen Heracles nodig zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen