LIVE-discussie: stuivertje wisselen bij FC Emmen, Heracles mist tweetal

LIVE-discussie: stuivertje wisselen bij FC Emmen, Heracles mist tweetal

19-01-2020 13:44
6

Een Twents-Drentse clash in het eerste Eredivisie-weekend van 2020: FC Emmen en Heracles Almelo zullen vanaf 14.30 uur aan hun tweede seizoenshelft beginnen. De thuisploeg staat drie punten boven de degradatiestreep, terwijl Heracles zijn plek in het linkerrijtje moet zien te behouden.

De ploeg van Dick Lukkien sloot de eerste seizoenshelft af met een verloren uitwedstrijd tegen FC Groningen, waarin Michaël Heylen rood kreeg. De Belg wordt vervangen door Lorenzo Burnet, die juist terugkeert van een schorsing. Nikolai Laursen is zijn plekje kwijtgeraakt aan Luciano Slagveer en begint op de bank.

Heracles moet het stellen zonder zijn geblesseerde aanvoerder Robin Pröpper, terwijl ook Silvester van der Water moet passen wegens ziekte. Dario van den Buijs vormt samen met Mats Knoester het hart van de defensie en ook Joey Konings krijgt een kans in de basisopstelling.

De opstellingen:
FC Emmen: Telgenkamp; Bijl, Araujo, Veendorp, Burnet; Slagveer, Hiariej, De Leeuw, Chacón, Peña; Kolar.

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Knoester, Van den Buijs, Czyborra; Kiomourtzoglou, Merkel, Mauro Júnior; Konings, Dessers, Dos Santos.