Sturing hoopt dat opgeleefde Matavz het seizoen afmaakt

23 januari 2020, 09:52

Het wordt een spannende slotfase van de transfermarkt voor Vitesse. De Arnhemmers weten dat Tim Matavz in de belangstelling staat van buitenlandse clubs, maar als het aan trainer Edward Sturing ligt dan blijft de aanvaller. Matavz bewees zijn waarde woensdag maar weer eens tegen Heracles Almelo (0-2).

De Sloveen scoorde in die wedstrijd met een heerlijke spitsengoal. Het was al zijn derde treffer in vijf dagen tijd. Matavz beschikt over een aflopend contract in Arnhem. Wil Vitesse nog wat aan hem overhouden, dan moet hij deze winter worden verkocht. Toch hoopt Sturing dat er geen transfer plaatsvindt, zegt hij tegen De Gelderlander.

"Tim is heel belangrijk voor ons. Scorend vermogen heb je gewoon nodig in een elftal. Tim is een meester in de bal tegen het netje schieten", zegt Sturing, die de ontwikkelingen op de markt nauwlettend volgt. "Het gevaar dat je een speler kwijtraakt, blijft er tot eind januari. Ik ga ervan uit dat hij blijft. Maar als er morgen iemand komt met een grote zak geld, dan weet je hoe het in de voetballerij werkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen