Ajax start met basisdebutant Danilo, Promes op de bank

27 februari 2020, 19:58   Bijgewerkt: 27 februari 2020, 21:03

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het Europa League-duel met Getafe bekendgemaakt. De Ajax-trainer kan weer een beroep doen op Quincy Promes, maar de van een hamstringblessure herstelde aanvaller is niet fit genoeg om te starten. Daarom maakt Danilo zijn opwachting in de basis. Hij debuteerde afgelopen weekend als invaller tegen Heracles Almelo (1-0 verlies).

Nicolás Tagliafico pakte vorige week een gele kaart en is geschorst voor de return in Amsterdam. Daarom zal Daley Blind als linksback starten. Het centrale duo bestaat uit Perr Schuurs en Lisandro Martínez, terwijl Sergiño Dest als rechtsachter begint. Ryan Gravenberch, Donny van de Beek en Carel Eiting vormen het jonge Ajax-middenveld. In de punt van de aanval begint Tadic, die geflankeerd wordt door Danilo en Ryan Babel.

Ajax verloor vorige week met 2-0 van Getafe en staat nu voor de zware opgave om voor eigen publiek die nederlaag weg te poetsen. Het vertrouwen van de Amsterdammers kreeg afgelopen weekend een extra knauw door de nederlaag bij Heracles. Lichtpuntje was toen de invalbeurt van Danilo, die het nu vanaf het begin mag laten zien. 

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Schuurs, Martínez, Blind; Gravenberch, Van de Beek, Eiting; Danilo, Tadic, Babel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen