Ajax met Neres in de basis tegen Heracles, ook Labyad start

22 november 2020, 11:21

Door de absentie van Antony is er zondag tegen Heracles Almelo een basisplaats weggelegd voor David Neres bij Ajax. De Braziliaan heeft van Erik ten Hag een plaats gekregen in het team dat om 12.15 uur Heracles gaat bestrijden. Ook Zakaria Labyad start.

Dat geldt ook voor Lassina Traoré, die tegen FC Utrecht voor de interlandperiode ook al een basisplaats had. De spits uit Burkina Faso staat in de spits, waardoor Dusan Tadic op de flank zal starten. Dat was tegen Utrecht ook het geval. Quincy Promes moet genoegen nemen met een rol als reserve. Het verdedigende koppel op het middenveld bestaat weer uit Davy Klaassen en Ryan Gravenberch.

Naast Promes nemen ook onder meer Edson Álvarez, Lisandro Martínez en Jurgen Ekkelenkamp plaats op de bank bij Ajax. Als de Amsterdammers winnen, dan komen ze alleen aan kop in de Eredivisie. De achterstand op Vitesse, dat zaterdag gelijkspeelde bij FC Groningen, is nu één punt.

Opstellingen

Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Neres, Tadic, Traoré

Heracles Almelo: Brouwer; Schoofs, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Kiomourtzoglou, Vloet, Bijleveld; Van der Water, Bakis, De la Torre

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen