LIVE-discussie: John keert terug 'op het oude nest', Roemeratoe terug bij Twente

LIVE-discussie: John keert terug 'op het oude nest', Roemeratoe terug bij Twente

27-11-2020 19:22
24

FC Twente kan vanavond bij een overwinning voor even in punten gelijk komen met Feyenoord en zo de gedeelde derde plek in de Eredivisie bemachtigen. RKC staat vijftiende en won al vijf wedstrijden op rij niet in de Eredivisie. De laatste keer dat de Waalwijkers wonnen in de competitie, deed de ploeg van Fred Grim dat wel op vreemde bodem (0-1 winst bij Heracles Almelo). 

Ron Jans kan tegen RKC Waalwijk weer beschikken over Godfried Roemeratoe. De 21-jarige middenvelder is terug van een blessure, waardoor Zerrouki weer plaats moet nemen op de bank. Linksback Jayden Oosterwolde viel geblesseerd uit tegen PSV en haalt het duel van vanavond niet. Gijs Smal neemt zijn plek over links in de defensie.

Wedden

Meer odds

Fred Grim kiest voor dezelfde elf namen als tijdens de laatste competitiewedstrijd van de Waalwijkers, thuis tegen SC Heerenveen. Dat betekent dat Finn Stokkers opnieuw de voorkeur krijgt in de punt van de aanval, geflankeerd door Ola John en Cyril Ngonge. Voor Ola John is het vanavond een speciale wedstrijd. De linksbuiten maakte tien seizoenen geleden zijn debuut in het betaalde voetbal in het shirt van de tegenstander van vanavond, FC Twente.

De opstellingen:

FC Twente: Drommel; Ebuehi, Pierie, Pleguezuelo, Smal; Brama, Roemeratoe, Bosch; Cerny, Danilo, Dervisoglu.
RKC Waalwijk: Lamprou; Bakari, Meulensteen, Touba, Quasten; Anita, Van der Venne, Tahiri; Ngonge, Stokkers, John.