NEC en Heracles maken er geen spektakel van, Vloet maakt rentree

15-01-2022 20:42
104

NEC en Heracles Almelo hebben elkaar in een eentonige wedstrijd op een 0-0 gelijkspel gehouden. Beide ploegen verdienden de overwinning niet. Bij Heracles maakte Rai Vloet zijn rentree.

Bij Heracles waren alle ogen gericht op Vloet. De speler keerde deze week terug in de selectie nadat hij betrokken is geweest bij een auto ongeluk, waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. Vloet was de bestuurder van de auto. Volgens Heracles was een rentree van Vloet nog niet dichtbij, toch zat hij tegen NEC gewoon op de bank.

Heracles domineerde de beginfase en had NEC behoorlijk in de tang. De thuisploeg kwam niet aan voetballen toe en kreeg dan ook geen grote kansen. Op een kans van Lucas Schoofs na kregen de bezoekers die ook niet. NEC ging in de slotfase van de eerste helft te slordig met de uitbraken om.

Na rust stelde NEC langzaam orde op zaken en begon het beter te voetballen, al leverde dat niet meteen grote kansen op. Bij Heracles bleef het gevaar lange tijd uit. Trainer Frank Wormuth besloot na 65 minuten spelen om Vloet te brengen voor Sinan Bakis, die niet gevaarlijk geweest was. Heracles veroverde langzaam terrein, toch bleef NEC redelijk eenvoudig overeind.