Snelle rentree Vloet bij Heracles Almelo doet veel stof opwaaien

16 januari 2022, 00:30   Bijgewerkt: 15 januari 2022, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 15 januari 2022. 

Heracles-fans halen verhaal bij de spelersbus, Vloet ontbreekt

Het is onrustig bij Heracles Almelo. De supporters zijn niet te spreken over de snelle rentree van Rai Vloet en zijn na de remise tegen NEC (0-0) verhaal gaan halen. Zij vinden dat de middenvelder niet zou moeten spelen in de ploeg van Frank Wormuth. De Duitse coach verdedigde eerder nog zijn beslissing en gaf aan het oordeel van de rechter af te wachten. 

Rentree Vloet zorgt voor 'gemixte emoties' bij Heracles

Heracles Almelo speelde zaterdagavond doelpuntloos gelijk tegen NEC, maar daar had na de wedstrijd niemand het over. Alle aandacht was op Rai Vloet gericht, die als invaller binnen de lijnen kwam. Het waren zijn eerste minuten na het auto-ongeluk, waarbij een jongetje overleed. Frank Wormuth vond het niet te vroeg om de middenvelder weer minuten te geven. 

Rentree Vloet enige te nabespreken moment in Nijmegen

In een gezapige wedstrijd waarin de hoogtepunten zeer schaars waren en de doelpunten uitbleven, zijn NEC en Heracles Almelo zeer stroef uit de winterstop gekomen. Heracles Almelo pakte dit seizoen in uitwedstrijden pas één schamel puntje en verdubbelde dit puntenaantal na de kleurloze 0-0 in Nijmegen. Een van de meest opmerkelijke momenten tijdens de wedstrijd was de rentree van Rai Vloet, die sinds 5 november 2021 ontbrak in de selectie van de ploeg van Frank Wormuth.

Vloet tóch in wedstrijdselectie, Wormuth geeft tekst en uitleg

Rai Vloet zit anders dan werd verwacht toch in de wedstrijdselectie van Heracles Almelo tegen NEC. De middenvelder kan als invaller minuten maken en trainer Frank Wormuth geeft tekst en uitleg bij ESPN.

Feyenoord verliest door blunder Bijlow: profiteren Ajax en PSV?

Justin Bijlow was zaterdagavond de ongelukkige in De Kuip, waar Feyenoord Vitesse ontving. Zijn inschattingsfout zorgde er naelijk voor dat Loïs Openda de enige treffer van de wedstrijd maakte (0-1). De ploeg van Arne Slot laat daardoor dure punten liggen in de strijd om de eerste – en tweede plek en ziet Vitesse bovendien tot op drie punten naderen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen