PSV wilde Eriksen, Heracles met fans in gesprek over Vloet

18 januari 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 januari 2022.

PSV ondernam poging voor transfervrije Christian Eriksen

PSV heeft geprobeerd om Christian Eriksen in te lijven, zo meldt De Limburger. De Deense middenvelder is de afgelopen periode door nog eens twee andere clubs uit de Eredivisie benaderd. Hoewel Eriksen 'serieus heeft geluisterd' naar PSV, leidde dat niet tot een contract. Naar het zich laat aanzien gaat de spelmaker weer aan de slag in de Premier League.

'Heracles gaat besluit over Vloet opnieuw beoordelen'

Heracles Almelo gaat het besluit over Rai Vloet opnieuw beoordelen. Dat melden meerdere supportersverenigingen van de nummer twaalf van de Eredivisie.

Deuk in imago Heracles: "Dat krijg je niet zomaar hersteld"

De rentree van Rai Vloet blijft de gemoederen bezighouden. De aanvallende middenvelder keerde afgelopen weekend terug op het veld, twee maanden na zijn betrokkenheid bij een ongeluk waarbij een vierjarige jongen om het leven kwam. Imagodeskundige Zabeth van Veen zet haar vraagtekens bij de aanpak van Heracles Almelo.

Robert Lewandowski troeft Lionel Messi tijdens FIFA-gala wél af

Robert Lewandowski is maandagavond verkozen tot The Best FIFA Men's Player 2021. De Poolse spits van Bayern München troefde bij de verkiezing Lionel Messi (FC Barcelona/Paris Saint-Germain) en Mohamed Salah (Liverpool) af.

Zo stemden Van Gaal en Van Dijk in de FIFA-verkiezing

Louis van Gaal heeft in de verkiezing voor The Best FIFA Men's Player 2021 de meeste punten gegeven aan N'Golo Kanté. De bondscoach nam winnaar Robert Lewandowski en runner-up Lionel Messi niet op in zijn top-drie.

Vilhena verlaat Rusland en vervolgt carrière in Spanje

Tonny Vilhena heeft zijn overgang naar Espanyol afgerond. De huidige nummer elf van La Liga heeft de komst van de 27-jarige middenvelder maandagavond bevestigd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen